Home > Circuit > In een notendop: Indy, Formula Renault en F2

In een notendop: Indy, Formula Renault en F2

Will Power (Team Penske / Chevrolet) heeft in Sint Petersburg (Florida) de eerste pole van het seizoen gegrepen in de Indycar. Hij was sneller dan Scott Dixon (Chip Ganassi Racing / Honda) en James Hinchcliffe (Schmidt Peterson Motorsports / Honda). De beide Fransen, regerend kampioen Simon Pagenaud en Sébastien Bourdais raakten niet in de top-10.

Simon Mirguet komt dit seizoen in de eenzitterreeks van de VdeV uit. De jonge Belg doet dat met een Formula Renault 2.0 van RC Motorsport. Mogelijk rijdt hij ook enkele races van de NEC Formula Renault.

De Nederlander Nyck de Vries en Johny Cecotto Jr rijden voor Rapax in de F2 dit seizoen.

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!