Home > #Hoofdnieuws > 2017 voor … Angelique De Tavernier

2017 voor … Angelique De Tavernier

Angelique De Tavernier doorzwom al vele watertjes: ze was fotomodel, manager en de laatste tijd steeds meer…racepilote! Aan de zijde van Fréderic Vervisch zit ze natuurlijk al langer in het wereldje, vandaar ook de volgende vragen…

Wat brengt 2017?

Voorlopig staat er nog niets vast. Ik kon onlangs proeven van de SsangYong Cup in de rallycross. Dat had ik nog nooit gedaan. Het is vreemd rijden in rallycross. Het gripniveau is zeer laag. Ik had nog nooit een handrem gebruikt maar toen ik te snel een bocht naderde besloot ik toch de handrem te trekken en … ik draaide gelijk helemaal om mijn as! Buiten enkele verschijningen in de SsangYong heb ik nog geen programma. Er is één ding in de maak, maar daar kan ik nog niets over vertellen. Je ziet dat binnenkort wel.

Wat is de ultieme autosportdroom?

Een echte verre droom heb ik niet. Ik ben eigenlijk tevreden met wat ik doe. Dat is voor mij dan ook het belangrijkste. Gewoon kunnen blijven doen wat je graag doet, en elke kans grijpen die je in het leven krijgt!

You may also like
American Festival Zolder: zondagnamiddag door de lens van Benny Houbrigts en Joachim Cieters
Zolder 24: actie op zondagvoormiddag door de lens van Roel Ramaekers en Joachim Cieters
Zolder 24: het vallen van de duisternis door de lens van onze fotografen
Zolder 24: de signeersessie door de lens van Roel, Joachim en Benny

1 Response

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!