Home > WRC > Twee proeven afgelast in Rally Mexico

Twee proeven afgelast in Rally Mexico

Het konvooi aan vrachtwagens die de rallywagens vervoerden, en de serviceteams, werden 6 uur lang opgehouden op de autosnelweg. Dat was het gevolg van een banaal verkeersongeluk (dat niets met de rally te maken had). Maar omdat de service crews en ander personeel slechts anderhalf uur voor de start van de proeven in Léon aankwam, werd besloten de eerste doortocht op de monsterrit van El Chocolate (54 km!) en Las Minas (19km) af te gelasten. Er wordt nu bekeken hoe het tijdsschema kan worden aangepast

You may also like
WRC Ieper: Zondag door de lens van Lorenz
WRC Ieper KP20: Tänak redt Hyundai met tweede opeenvolgende zege dit seizoen
WRC Ieper KP19: Fourmaux crasht, Tänak wint
WRC Ieper KP18: Evans pakt twee op twee en nadert tot goed zes seconden van leider Tänak

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!