Home > WRC > Twee proeven afgelast in Rally Mexico

Twee proeven afgelast in Rally Mexico

Het konvooi aan vrachtwagens die de rallywagens vervoerden, en de serviceteams, werden 6 uur lang opgehouden op de autosnelweg. Dat was het gevolg van een banaal verkeersongeluk (dat niets met de rally te maken had). Maar omdat de service crews en ander personeel slechts anderhalf uur voor de start van de proeven in Léon aankwam, werd besloten de eerste doortocht op de monsterrit van El Chocolate (54 km!) en Las Minas (19km) af te gelasten. Er wordt nu bekeken hoe het tijdsschema kan worden aangepast

You may also like
WRC Portugal: de rol van de Pirelli-banden
WRC Kroatië: Rovanperä leidt voor Neuville in tweestrijd
WRC Kroatië: Rovanperä begint met beste papieren
WRC Monte-Carlo: terugblik door de lens van Lorenz

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!