Home > Circuit > Uithouding in een notendop: Imsa en Blancpain

Uithouding in een notendop: Imsa en Blancpain

Na een beperkte deelname in 2016, zal de Duitse formatie Zakspeed in 2017 de volledige Blancpain GT Series Endurance Cup betwisten. Er worden twee Mercedes-AMG GT3 in Pro-Am ingezet, één voor het trio Rui Aguas – Kriton Lendoudis – José Balbiani. Immanuel Vinke is de enige naam in de tweede wagen.

Hier vindt u de deelnemerslijst van de 12 Uur van Sebring, de tweede race van het Amerikaanse uithoudingskampioenschap. De wedstrijd wordt over goed een week verreden, met onder meer Marc Goossens, Laurens Vanthoor en Jan Heylen aan de start.

You may also like
In een notendop: ADAC GT Masters, IMSA en ALMS
IMSA Sebring: Derani en Nasr winnen derde manche
In een notendop: IMSA en ADAC GT
WEC: Alonso wil graag deel uitmaken van het nieuwe tijdperk met hybridewagens

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!