Home > #Hoofdnieuws > Fittipaldi bouwt eigen supercar

Fittipaldi bouwt eigen supercar

De dubbele wereldkampioen F1 (1972 en 1974) en CART kampioen van 1989, tevens tweevoudig winnaar van de 500 Miles van Indianapolis, Emerson Fittipaldi, heeft de droom van iedere piloot verwezenlijkt.

De 70-jarige Braziliaan presenteerde in Genève een eigen wagen, met name de EF7 Vision Gran Turismo, ontworpen door Pininfarina en HWA AG. De auto heeft een atmosferische V8, vierwielaandrijving, is volledig van carbonfiber en de remmen en ophanging zijn van HWA AG.

Veel Fittipaldi EF7 zullen er niet gebouwd worden, maar iedere eigenaar krijgt een persoonlijk coaching van de wereldkampioen F1 en sluit aan bij de  Fittipaldi Racing Club. De auto komt ook voor in Gran Turismo Sport, binnenkort op PlayStation 4.

You may also like
#autosportleeft
F1 2022: de aanloop naar Bahrein– Het team Aston Martin
F1 Barcelona: reacties na de testdagen
In een notendop: F1, Acura en Jeddah

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!