Home > Circuit > Vanthoor ook in Pirelli World Challenge

Vanthoor ook in Pirelli World Challenge

Het Amerikaanse avontuur van Laurens Vanthoor met Porsche Motorsport krijgt nog een verlengstuk. De Limburger zal ook twee wedstrijden rijden van de Pirelli World Challenge, in de categorie SprintX. Dat nieuws werd door Global Motorsports Group bekend gemaakt. Vanthoor komt uit in een Porsche 911 GT3 R op de Virginia International Raceway (28-30/04) en in  Mosport, Canada (19-21/05). De voormalige meervoudige Blancpain-kampioen deelt de 911 met James Sofronas, de eigenaar van het team.

You may also like
#autosportleeft
Porsche brengt boek uit over concept cars
ADAC GT Oschersleben: Engelhart – Ammermüller kronen zich tot kampioen
In een notendop: IMSA en ADAC GT

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!