Home > #Hoofdnieuws > Drie jonge Belgen in Duitse Opel Adam Cup

Drie jonge Belgen in Duitse Opel Adam Cup

De ADAC Opel Rally Cup 2017, een merkencompetitie met de Adam Cup (niet de R2-versie) telt bij onze oosterburen behoorlijk wat succes. Er zijn ondertussen 22 inschrijvingen binnen en dat op goed een maand van de eerste proef, de Hessen Rally Vogelsberg. Ons land telt drie vertegenwoordigers in de competitie, met name Romain Delhez, recent 5de in de Legend Boucles @ Bastogne 2017, de jonge Grégoire Munster, zoon van Bernard Munster. Die laatst liet tijdens de Haspengouw, zijn allereerste rally ooit, al zien dat hij aan een stuur kan draaien. Last but not least is er Simon Habran, een kerel die zijn eerste ervaring in provinciale wedstrijden vergaarde, met onder meer een Peugeot 106. De kalender van de Cup vindt u hier.

You may also like
BRC East Belgian Rally: Stéphane Lefebvre wint
WRC Portugal: de rol van de Pirelli-banden
Schaalmodellen: vier Belgische wagens die je niet mag missen
BRC 2022: de kalender van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship 2022 aangepast

Leave a Reply

error: Alert: Content is protected !!