De vader van F1-rijder Lance Scroll, Lawrence Stroll, wil Aston Martin overnemen. Volgens het persagentschap Bloomberg plant de Canadese zakenman een bod op Aston Martin.

Aston Martin verloor sinds zijn beursintroductie in oktober 2018 heel wat van zijn waarde. Het aandeel zakte meer dan 60% in waarde en de eerste helft van dit jaar was voor het sportwagenmerk een nachtmerrie met een verlies van 93 miljoen euro. Stroll zou een poging willen ondernemen om de macht binnen het bedrijf over te nemen. Opvallend, Aston Martin is vandaag gelinkt aan het Red Bull F1-team, terwijl Stroll zelf eigenaar is van Racing Point, het team waar zijn zoon racet. In FIA WEC GTE racet onze landgenoot Maxime Martin voor het Britse merk en Freddy Loix is sinds kort eigenaar van één van de twee concesssies van het merk in ons land.