• Euroformula – Carlin zal naar de afsluitende races in Barcelona en Monza gaan met vijf wagens in het team en het debuut van Ido Cohen. De Israëliet krijgt een nieuwe Dallara-Spiess. Hij zal in het team Billy Monger, Nicolai Kjaergaard, Christian Hahn en Teppei Natori vervoegen. Ook Motopark treedt aan met een team van vijf. Daar zien we Liam Lawson, Yuki Tsunoda, Cameron Das, Niklas Krutten en kampioenschapsleider Marino Sato.
  • FIA F2 – Matevos Isaakyan zal in Sochi en Yas Marina aantreden op de wagen die werd vrijgelaten door de zwaargewonde Juan Manuel Correa. De Moskoviet reed nooit eerder in de F2 en debuteert dus nu bij Sauber by Charouz. De Rus reed eerder F4, World Series en F3.
  • FIA F2 – Juan Manuel Correa blijft ondertussen in een kunstmatige coma. Hij blijft ook aan de beademingsapparatuur om zijn longen volop te laten herstellen van de zware klap op Francorchamps. Eens die hersteld zijn zal de definitieve operatie aan zijn benen worden uitgevoerd. Alle vitale levensfuncties zijn stabiel en de ontstekingen zijn onder controle. Wat er rest is een herstel in zeer kleine stapjes.

afbeelding: fiaformula2.com