• VAS Classic – Bart Babeliowsky en Hendrik Jaeken (Opel Astra) wonnen op 7 september de 360′ van de Suikerstreek, een wedstrijd voor het VAS Classic kampioenschap. Ze eindigden voor Johan Vanhecke en Bert Werniers (Volvo 360) en Sebrecht Vanneste en Jurgen Crombez (Ford Sierra). Daarmee waren ook de winnaars bekend in respectievelijk de klassen Toertimer, Oldtimer en Youngtimer.
  • E-Rally – Ook op 7 september was er in het kader van de Omloop van Vlaanderen een “E-Rally”. De regelmatigheidswedstrijd stond buiten kampioenschap op de kalender van de VAS. Het werd een overwinning voor Jan Verschaeve en Joan De Volder met een Audi E-Tron hybride. Tweede werden Filip Dewulf en Kurt Declercq. Zij reden een KIA Niro elektrische wagen. De wedstrijd telde slechts twee deelnemers. Een gemiste kans voor organisatie en invoerders om de “zero emission” in de kijker te stellen.