Op de Facebook-pagina van Dries Vanthoor verscheen een opvallende post, waarin hij zijn programma voor de zomer overloopt. Na de 24 Uur van Spa en de zege in Zandvoort in de ADAC GT Masters vorig weekend volgen nu, u leest goed mee: de ADAC GT op de Nürburgring, volgend weekend de Intercontinental GT Challenge in Suzuka, gevolgd door twee raceweekends (Nürburgring en Hungaroring) in de Blancpain GT. Het weekend daarna is het dan weer tijd voor de ADAC GT op Hockenheim, of zes raceweekends op een rij. Dan volgt mogelijk een weekend rust (al is er de ELMS in Spa) en het laatste weekend van september staat Vanthoor voor een dilemma, met ofwel de Blancpain GT-finale in Barcelona, of de laatste meeting van de ADAC GT Masters op de Sachsenring. Voorlopig staat Vanthoor beter geklasseerd in de ADAC GT, met een vierde plek algemeen.