Het is zeker een verrassing omdat de Brusselaar eerder aangaf zelf een Norma M20FC te willen inzetten, maar Fred Bouvy racet tijdens de 24 Uur van Zolder op 10 en 11 augustus in de Norma van Russell Racing by PK Carsport. De kersverse winnaar van de 25 Uur VW Fun Cup, vervoegt Gilles Magnus, Jeffrey van Hooydonk en de broers Hans en Frank Thiers, allemaal voormalige winnaars van de zware Limburgse uithoudingswedstrijd. Het kwartet deed het de voorbije twee seizoenen met Christoff Corten, maar die racet nu met Bert Longin bij Krafft Racing. “We kiezen voor Fred omwille van zijn enorme ervaring en zijn kennis van dit soort races“, aldus Frank Thiers aan autosportwereld.be. “We gaan met dit vijftal voor de zege in Zolder!” In 2017 wonnen Gilles Magnus, Jeffrey van Hooydonk en de broers Hans en Frank Thiers de uithoudingsrace met de Norma van DVB RACING.