Ulysse De Pauw trappelt van ongeduld om de vijfde manche van het Britse BRDC F3 kampioenschap te betwisten. Die vindt immers plaats op eigen bodem, op zijn favoriete circuit van Spa-Francorchamps.

Vorige week reed Ulysse nog in de 25 Uren VW Fun Cup bij SK Racing. Dit weekend gaat het dus om het BRitse F3 kampioenschap.
Ik ben blij dat de Britse F3 op Francorchamps rijdt. Ik ben er mij van bewust dat ik als lokaal rijder bestempeld zal worden en dat deze meeting niet zoals de anderen zal zijn. Er zullen daar ook heel wat mensen zijn om mij aan te moedigen. Het zal mij plezier doen al deze mensen te ontmoeten die mij steunende woorden toesturen wanneer ik in Groot-Brittannië rijdt“, aldus De Pauw.

Er staan drie wedstrijden op het programma, een eerste op zaterdag om 12u40 en dan nog twee races op zondag om 9u35 en om 15u.

(foto: Mat Acton)