• IRRC – Onze landgenoot Laurent Hoffmann won met zijn Kawasaki afgelopen zondag in Tsjechië de afsluitende Supersport wegrace van het weekend in de International Road Race Championship in Terlicko. Hij versloeg er Matthieu Lagrive die de race op zaterdag won. Ook op zaterdag stond Hoffmann op het podium met een derde plaats. Een opsteker want het volgende wedstrijdweekend vindt plaats van 26 tot 28 juli in Chimay. Hoffmann, vorig jaar al vicekampioen, staat in de tussenstand van het Supersport kampioenschap op de tweede plaats achter Lagrive.
  • Road Race – In de afgelopen Southern 100 kwam Michael Dunlop ten val en liep een gebroken bekken op. Dunlop kreeg na het ronden van een tragere bocht een onverwachte high-sider en werd tegen het asfalt geworpen. Het is onzeker of Dunlop zal starten in de komende Ulster Grand Prix. De Southern 100 vindt plaats op het Isle of Man maar is minder gekend dan de beruchte TT races. De zege in de Senior race bij de Superbikes ging er naar Dean Harrison.
  • Road Race – Beter nieuws om af te sluiten: de Nieuw-Zeelander Bruce Anstey zou zijn terugkeer maken bij het komende Donington Classic Festival. Anstey moest het afgelopen jaar uitzitten terwijl hij het gevecht met kanker aanging maar kreeg nu van de artsen het groene licht.