• Mazda MX-5 Cup – Joshua Kreuger heeft de eerste race van de Mazda MX-5 Cup in Zandvoort gewonnen. Hij ging Tine Kreijne en Marcel Dekker vooraf.
  • Fiesta Cup Belgium – Niels Lagrange pakte dan weer winst in de opener van de Fiesta Cup Belgium, voor David De Saeger en Bert Longin, gisteren nog winnaar in de Belcar-race in Spa. Longin vertrok in Zandvoort achteraan op de startgrid.
  • Lamborghini Supertrofeo – Niels Lagrange en Anthony Lambert werden zesde in de tweede afspraak van het weekend in de Italiaanse merkencup.
  • European GT4 – Het duo Knap-Udell heeft de tweede race van de European GT4 Series gewonnen. In hun BMW haalden zij het voor de merkgenoten van der Ende-McKay en onze landgenoot Benjamin Lessennes in de Verschuur McLaren. Lessennes is ook derde in het kampioenschap, voord e finale in Duitsland. SRT Mercedes scoorde met Van Berlo-Detavernier een tweede plek in Pro/Am en met Bob Herber ook een tweede stek maar dan in Am. Jamie VandenBalck werd veertiende (Aston). De race werd ontsierd door een stevige crash bij de start.