• Euroformula – In race2 voor de Euroformula op de Red Bull Ring haalde de Japanner Marino Sato (Dallara-Spiess Motopark) zijn achtste zege binnen. Hij ging voor aan ploeggenoot Julian Hanses en aan Linus Lundqvist (Dallara-HWA Double R). Sato leidt het kampioenschap autoritair met 262 punten voor Lukas Dunner (154) en Liam Lawson (120).
  • F3 Regional Europe – De Deen Frederik Vesti (Prema) maakte van de tweede race van de F3 Regional op de Red Bull Ring een waar spektakel. Nadat hij van de baan werd gereden door de Braziliaan Igor Fraga begon Vesti aan een dolle opmars die hem nog voorbij Lappalainen en leider Schumacher bracht. Fraga werd ondertussen bedacht met een drive-through en viel van het podium naar de 9de positie. Winst dus voor Vesti, David Schumacher (US Racing) en Konsta Lappalainen (KIC) klommen mee op het podium.
  • F3 Regional Europe – Igor Fraga (DR Formula by RP Motorsport) kreeg dan uiteindelijk zijn weerwraak in race 3 van de F3 Regional op de Red Bull Ring. De Braziliaan ging het beste van start en kon heel de race de aanvallen van Vesti afhouden. Fraga won uiteindelijk van het Prema Powerteam duo Frederik Vesti en Enzo Fittipaldi. Vesti verlaat de Red Bull Ring met de leiding in het kampioenschap en 243 punten, gevolgd door Fittipladi (188) en Schumacher (123).

(foto: f3regionaleurope)