Louis Machiels en Andrea Bertolini reden dit weekend in Zandvoort tweemaal naar een podium, met als resultaat een eerste plaats in de categorie Pro/Am van de Blancpain GT. Louis Machiels trekt naar de Belgische Ardennen voor de belangrijkste GT-race ter wereld, de Total 24 Hours of Spa.

 Louis Machiels: “Ik ben erg tevreden en gelukkig na dit weekend. Het waren fel betwiste races op de mooie omloop in de duinen en ik denk dat we onze beide podiumplaatsen verdienen. In de eerste race hebben we onze plek moeten consolideren, terwijl we in de tweede race een moeilijke start kenden en we terug naar voren zijn gereden. Ik moet zeggen dat het pitswerk perfect was, de strategie was goed en de auto liep als een klok. Met dank aan de mensen van AF Corse voor de zeer goede service tijdens dit weekend, dat geeft vertrouwen voor de komende wedstrijd, de zeer belangrijke Total 24 Hours of Spa!”  

(persbericht)