• F3 Regional Europe – Op de Red Bull Ring kruisen de paden van de “regionale” F3 en van de “open” F3 elkaar weer. De besttijden waren voor Frederik Vesti (Prema) in de eerste vrije sessie met 1’26″160 en voor Igor Fraga (DR Formula) in de tweede vrije sessie met 1’26″686.
  • Euroformula Open – Zij mogen zich niet meer F3 noemen maar de facto zijn dit de “oude” F3 wagens. De eerste sessie op de Red Bull Ring zag een mooie besttijd voor “de rijder zonder benen” Billy Monger (Carlin Motorsport) met 1’24″651. De tweede vrije sessie was voor kampioenschapsleider Marino Sato (Team Motopark) met 1’24″805. Beiden reden met een Dallara chassis en een Spiess motor.
  • Porsche Supercup – De vrije sessie werd vanavond afgewerkt op Silverstone en zag een besttijd voor Guven, met Latorre en Andlauer op de plaatsen twee en drie. De kwalificatiesessie volgt morgen.
  • Indycar – In het Canadese Toronto zit de eerste vrije sessie erop voor de Indycar wedstrijd. Het was Scott Dixon (Ganassi) die de snelste was voor Jozef Newgarden (Penske) en Felix Rosenqvist (Ganassi).

(foto: euroformulaopen.net)