• Silverstone – De Britse Grand Prix blijft tot 2024 op Silverstone. Dat werd gisteren beslist na een akkoord tussen de FOM en het circuit. Op de persconferentie waren Chase Carey (CEO van de Formula One Group), Stuart Pringle (algemeen directeur van Silverstone) en John Grant (voorzitter van de British Racing Drivers’ Club) aanwezig.
  • Hockenheim – De Duitse omloop van Hockenheim krijgt dan weer op 1 september een nieuw management. Georg Seiler gaat einde augustus na 41 jaar dienst op pensioen en de leiding van de Hockenheim-Ring GmbH wordt overgenomen door Jochen Nerpel en Jorn Teske. Jorn Teske (51) leidt al 13 jaar de marketing afdeling, Jochen Nerpel (35) staat sedert 2016 aan het hoofd van de technische afdeling en is verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de onderneming. Het duo wordt vanaf 1 september zaakvoerder van de Hockenheim-Ring.

 

( foto: cc0)