Stoffel Vandoorne zit in een positieve periode, met podia in het FIA WEC in Spa en uiteraard dit weekend in Le Mans, naast betere en betere resultaten in de Formula E. Met HWA werkt hij dit weekend een soort thuiswedstrijd af, want een deel van het team heeft Zwitserse roots. Vandoorne is dan ook hoopvol voor de race van zaterdag.

“Het is een nieuw circuit voor iedereen, redelijk indrukwekkend ook, met heel wat hoogteverschillen. We gaan naar het einde van het seizoen en we doen het beter en beter met het team, met viermaal punten op rij. Dat willen we in Bern ook doen, waar we een vlekkeloos weekend willen afwerken. Nu moeten we vooral onze goede prestaties van de kwalificaties in de race proberen doortrekken, want daar zit nog een verschil”, aldus de West-Vlaming.

Formula E Bern: eindstrijd is ingezet