• Michelin Le Mans Cup – Tussen de vrije training en de eerste kwalificatie voor de 24 Heures du Mans was er tijd voor de eerste vrije training in Road to Le Mans (Michelin Le Mans Cup). De snelste tijd was voor de Nielsen Racing Norma #2 van Anthony Wells en Colin Noble. De snelste GT3-wagen was de Luzich Racing Ferrari #71 van Mikkel Mac en Fabien Lavergne. In Le Mans staan vijftig wagens aan de start.
  • Frederic Sausset – De Ligier JS P3 van Snoussi Benmoussa, Takuma Aoki en onze landgenoot Nigel Bailly was niet in de voorste gelederen terug te vinden, maar het mindervalide drietal is er wel bij om ervaring op te doen en met het project van Frederic Sausset misschien wel ooit aan de start te verschijnen van de 24 Heures du Mans. Hieronder leest u meer over dit project.

Foto © Jakob Ebrey Photography

Belgische mindervalide rijder in 2020 naar Le Mans?