Belcar dat is niet enkel Norma, Porsche of Lamborghini. Het nationale uithoudingskampioenschap staat ook voor snelle exoten en eigenzinnige bolides. Naast de MARC Cars van Erik Qvick of de Solution F Silhouette van Hamofa is er ook de Domec Radical van Patrick Engelen.

We zagen de auto vorig seizoen al de pole pakken in zijn klasse, tijdens de eerste race op Spa en ook dit seizoen is de auto weer van de partij. In Zolder, tijdens de opener van het Belcar-seizoen, zien we niemand minder dan Steve Vanbellingen achter het stuur van de eigenzinnige Britse racewagen. “Mogelijk stap ik voor heel het seizoen in, dat bekijken we na het weekend”, aldus de Leuvense invoerder van Stand21. “Ik kijk er naar uit om met de V8 te racen te midden van de 50 andere bolides van dit eerste schitterende weekend van de Belcar.”