De TER (het alternatieve Europese programma van de Tour European Rally) zou dit weekend beginnen aan de Italiaanse Rally Valli Cuneesi maar dat feestje gaat blijkbaar niet door! Al is er enig puzzelwerk nodig om uit te pluizen wat er nu net loos is…

Het organiserende Sport Rally Team liet blijkbaar aan de TER organisatie weten dat de International Rally Valli Cuneesi werd geannuleerd. TER wijst er op zijn website op dat deze beslissing eenzijdig door de Italiaanse organisator werd genomen en beraadt zich over eventuele stappen. TER en zijn deelnemers krijgen imagoschade, hun goede naam en betrouwbaarheid moet worden beschermd.

Op de site van de Italiaanse SRT organisatie is overigens…niets te vinden over deze beslissing!
Integendeel, op 24 april zette men er nog online dat er al 110 wagens waren ingeschreven. Vreemd…

 

(foto: TER)