De tweede editie van de Trimard Classic besloot zondag 7 april in Madonna bij Langemark met unaniem blije gezichten. De zege, die ging naar Nic Pappijn en Alexis D’hoore op een Porsche 911 SC. 

Nic en Alexis waren uiteraard zeer tevreden met hun overwinning want beide heren zijn lid van de organiserende club “ACP”. Ze kregen dan ook een prachtig replicabeeldje van de “Trimard”, de West-Vlaamse seizoensarbeiders van het begin van de 20ste eeuw die hun werk in Frankrijk gingen zoeken. Het echte exemplaar staat voor de kerk van Madonna. Ze eindigden voor Lieven en Seppe Vanrolleghem, ook al op een Porsche 911 SC, die tot zondagnamiddag aan de leiding van het klassement stonden maar dan in de fout gingen. Een luttele 0,05 punten, die ze moesten toegeven op het voorlaatste regularitytraject (RT) kostte hen helaas de overwinning. Guy Agten en Dominiek Seynaeve, op de mooie Datsun 260Z, vervolledigden het podium in de Marathon klasse, dat geheel in handen was van Oldtimer wagens.

De eerste Youngtimer, die vonden we op de 14de plaats met de Fiat Coupé 2,0 16v van Staf en Bram Aarts. Een mooie deelzege voor de Antwerpenaars van RT Titanic, die aan hun allereerste “Marathon” wedstrijd toe waren.

Er was ook nog een nevenklassement in de Touring klasse. Dat werd een zege van de Youngtimer Toyota Corolla GTI van Ronny Hosten en Inge Brughmans voor de oldtimers van Stefaan Sobry-MiaWillen (Opel Kadett C Coupe) en Rudy Jacobs-IngridVan Loock (Opel Monza).

(foto’s: W.Bouchez & V.Deleersnijder)