Twee weken na de race in Hong Kong slaat het Mahindra team de tenten op in het Chinese Sanya voor de zesde manche van het 2018-2019 ABB FIA Formula E Championship. Aan de start uiteraard onze landgenoot Jérôme D’Ambrosio.

Ik reed vroeger al in China en ik haalde altijd goede resultaten. Ik zal dus opnieuw proberen om veel punten te scoren in Sanya. We moeten blijven ons best doen in iedere race, we zaten altijd al in het ritme en en in droge omstandigheden waren we altijd snel, dus ik verwacht dat we weer zullen vechten voor het podium. Naar een nieuw circuit gaan is altijd een uitdaging maar dat is ondertussen de gewoonte geworden in de Formula E en we komen niet onvoorbereid aan de start. We deden al heel wat werk op de simulator voordat we naar China vertrekken“, aldus Jérôme D’Ambrosio.

Sanya is een van de drie nieuwe circuits die dit seizoen worden voorgesteld. Het ligt in de zuidelijke provincie Hainan. Het circuit is 2.2 kilometer lang, met 11 bochten en werd uitgezet tegen de achtergrond van de baai van Haitang.

Voor Mahindra Racing wordt het doel in Sanya om met beide wagens in de punten te finishen.