Cédric Cherain kan terugblikken op een fantastisch weekend. Naast zijn overwinning in de Spa Rally is hij ook de fiere leider in het BRC. Een monoloog van de fiere winnaar.

“We hebben in moeilijke omstandigheden de wedstrijd binnengehaald. Eerst was er de strijd met Princen die jammer genoeg moest opgeven. Daarna toonde Fernémont zich een geduchte tegenstander. Door zijn constante druk zijn we echt tot het uiterste moeten gaan.”

“Ik ben blij dat ik eindelijk deze wedstrijd op mijn palmares kan plaatsen.  Dankzij deze zege zijn we ook leider in het BRC-klassement. De eindoverwinning is dit jaar het hoofddoel.”

“Mijn team was dit weekend ook zeer belangrijk. Ik wil de mensen van SXM Compétition bedanken om de Skoda zo snel in topconditie aan de start te brengen. Gedurende het hele weekend hebben ze fantastisch werk geleverd.”

“Ook alle andere partners die meegeholpen hebben verdienen lof, zonder hen is er voor mij geen rally. Mijn overwinning is ook die van jullie! Tot slot waren er nog de supporters die dit weekend weer en wind getrotseerd hebben. Ook jullie wil ik bedanken!”