BRC – Welshman Tom Cave won in het British Rally Championship dit weekend de West Cork Rally in Ierland. Samen met co James Morgan hield hij in de Hyundai i20 R5 een voorsprong van 4.8 seconden op regerend kampioen Matt Edwards (Ford Fiesta R5) en Iers kampioen Josh Moffett (Ford Fiesta R5). De toppers van het Britse rallykampioenschap zien we binnen afzienbare tijd ook in actie in Vlaanderen want ze maken deel uit van de affiche in de regionale Rally van Wervik en uiteraard in de Ypres Rally. (foto’s: British Rally Championship Media Office)

NK Rally – In Nederland kondigde men voor de komende GTC Rally (12 en 13 juli) dan weer een leuk randprogramma aan. De toeschouwers van de rally zien er ook het “Cross Country” kampioenschap in actie. De GTC Rally zal ook in 2019 weer een 4-in-1 evenement worden. De plaats van de historische Legends wordt voortaan ingenomen door de NED Cross Country Rally, een wedstrijd die mee zal tellen voor de NK Offroad Racing Series 2019. (foto: Clicks Rally Images)