• Hayden Paddon zal in 2019 een programma volgen dat hem in staat zal stellen om zo snel mogelijk opnieuw in het WRC terug te komen als de kans zich daartoe voordoet.Hij tekende bij Hyundai Nieuw-Zeeland en zal deelnemen aan drie manches van het Nieuw-Zeelandse rallykampioenschap met een Hyundai i20 AP4+
  • Daarna keert hij terug naar Europa voor het Global Rallycross kampioenschap naast teamgenoot Wurz. Uitstapjes in de bergklim en de “Legends” in San Marino zijn mogelijk.
  • De Pool Kajetanowicz, drievoudig Europees rallykampioen, blijft zijn connecties met het ERC behouden maar gaat wel een trapje hoger op de ladder, naar het WRC2. Hij zal aantreden met een VW Polo R5 in de kleuren van zijn trouwe sponsor Lotos en vergezeld van corijder Maciej Szczepaniak. De wagen zal geprepareerd worden door de renstal van Oostenrijker Raimund Baumschlager.