GPX Racing – Het GT-programma van GPX Racing is gekend. Met een Porsche 911 GT3 R zullen ze deelnemen aan zowel de Blancpain GT Series Endurance Cup als de 24H Series. Stuart Hall, Jordan Grogor en Benjamin Goethe zijn de rijders van dienst in de 911 die bovendien een mooie Gulf-liverage krijgt.

Mercedes-AMG Team GruppeM Racing – Mercedes-AMG levert twee AMG GT aan het GruppeM Racing team voor de 8 uur van Californië. Deze tweede manche van de Intercontinental GT Challenge gaat door op het legendarische circuit van Laguna Seca. Maximilian Buhk, Maximilian Götz en Blancpain GT-kampioen Raffaele Marciello nemen plaats in de eerste AMG GT3. De zusterwagen is voorbestemd voor de Blancpain Endurance-kampioenen Yelmer Buurman, Maro Engel en Luca Stolz.

STRAKKA Racing  – Ook STRAKKA Racing krijgt twee AMG GT3 van Mercedes-AMG voor de race in Californië. Net als bij GruppeM vinden we ook hier een sterrenteam terug. IGTC-kampioen Tristan Vautier zal samen met twee andere grote namen, Gary Paffett en Lewis Williamson, wagen #42 besturen. In wagen #43 zet STRAKKA Racing twee Mercedes-AMG-rijders: Dominik Baumann en Adam Christodoulou. Christina Nielsen voegt zich bij deze fabriekspiloten. De 8 Uur van Californië vinden van 28 tot 30 maart plaats.