Bentley zal dit jaar niet met twee maar wel met vier Continental GT3 aan de start komen van Total 24 hours of Spa. Zo viert het zijn 100ste verjaardag in stijl in de Belgische Ardennen.

Alle rijders zijn bekend voor het kwartet van wagens uit de Pro klasse. De twee reeds bevestigde wagens waren enerzijds nummer 107, met Steven Kane, Jules Gounon en Jordan Pepper.  Wagen 108 ziet met Andy Soucek en Maxime Soulet enkele vertrouwde Bentley-gezichten terug, die binnenkort aanvulling krijgen van een derde rijder. Vincent Abril verlaat namelijk de Engelse renstal.

Nu komen daar ook wagen 109 en 110 bij. Met Seb Morris, Callum Macleod en Rodrigo Baptista in de 109 en enkele sterren in de 110, namelijk Markus Palttala, ex-winnaar in Spa, Alex Buncombe en Lucas Ordonez.

Met de extra wagens en bijhorende line-up steekt het Engelse luxemerk de ambitie niet onder stoelen of banken. In het raceweekend van 25 tot 28 juli gaan ze voor niets minder dan de overwinning.