FIA Formula 3 – De eerste grote namen dienen zich aan. Zo zal de Rus Shwartzman zijn samenwerking met Prema voortzetten in de F3. De Italiaan Pulcini heeft een akkoord met het team Hitech en Peroni met team Campos. Max Fewtrell, lid van de Academy Renault, gaat scheep met ART waar hij zijn Renault Academy maatje Lundgaard zal terugvinden.

Formula Regional European – Het Italiaanse Scuderia DF Corse by Corbetta haalde zijn Tatuus F3 T-318 Alfa Romeo wagens op voor deelname aan het kampioenschap. De renstal is eigendom van het ‘Centro Ricerca Racing’, dat een uniek fitness-systeem voorstelt voor zijn rijders. Er zijn onderhandelingen aan de gang met diverse rijders.

Formula Renault Eurocup – De Fin Patrik Pasma (dit weekend nog winnaar in de MRF Challenge) gaat scheep met team Arden. Eerder vorige week werd al de Tsjech Petr Ptacek aangekondigd bij Bhaitech. Ondertussen vullen de zitjes in de Formula Renualt Eurocup zich slechts langzaam. Zo zien we MP Motorsport (Victor Martins – Lorenzo Colombo – Amaury Cordeel), R-Ace
(Oscar Piastri – Caio Collet), Bhaitech (Petr Ptacek – Federico Malvestiti), M2 Competition (Maini), JD Motorsport (Ugo De Wilde) en Arden (Patrik Pasma). Maar er zijn nog steeds plaatsen die moeten worden ingevuld bij R-Ace, M2 Competition, JD Motorsport en Arden terwijl bij AVF, FA Racing by Drivex, Global Services en Tech1 nog alle zitjes vrij zijn!