Liam Lawson werd de winnaar van de 2019 New Zealand Grand Prix winner en de kampioen in de the Castrol Toyota Racing Series na een dramatische finale op het Manfeild Chris Amon Circuit.

De Nieuw-Zeelandse Grand Prix, topper op de affiche van dit weekend op Mansfeild, werd een race met Safety Cars, onderbrekingen en bestraffingen. Het kampioenschap schoof definitief richting Lawson toen Armstrong een bestraffing kreeg van 5 seconden voor een gevaarlijk inhaalmaneuver op Lawson. Veel maakte het niet uit want Lawson werd sowieso de winnaar en ging het op punten ook halen in het kampioenschap. Wel mooi dat Lawson zijn grote rivaal Armstrong ging troosten na afloop. Esteban Muth reed een degelijke race en eindigde als vijfde van de Grand Prix. Eerder won de Amerikaan Cameron Das de race op zondagochtend. Esteban Muth haalde daarin de derde positie.

Eindstand in kampioenschap:

(foto: toyotaseries.nz)