Beginnen doen ze met de Rally van Haspengouw en daarmee geven de broers Lieven en Frederic Brulez, nu al enige jaren trouwe deelnemers aan het VAS regionale kampioenschap, al aan dat ze het in het seizoen 2019 grootser aanpakken.

Het wordt een druk maar gevarieerd programma voor ons“, laat Lieven Brulez weten, “met een mix van Criterium-, sprint- en rallywedstrijden, en tevens een wedstrijd in ASAF. We starten ons seizoen in de rally van Haspengouw waar we voor de eerste maal aan de start staan. Het is een eerbetoon aan onze vriend bij VADA racing, Juri, die ons heeft verlaten maar die voorzien was om aan de start te staan met mijn broer Frederik.

Een goedgevulde kalender, op voorwaarde dat de mechaniek wil meewerken. Voor seizoen 2019 kunnen we rekenen op de medewerking van onze trouwe sponsers, copiloten en last but not least de servicemannen van het VADA team, zij vormen een belangrijke schakel in het gebeuren“, aldus Lieven Brulez.

(foto: Lorenz Deschuyttere)

Kalender 2019:

Rally van Hannuit – ASAF (Lieven en Frederik Brulez)
TAC-rally – Rally Criterium (Lieven Brulez en Marjorie Neve)
Short Rally van de Monteberg – VAS (Frederik Brulez en Niko Waltniel)
ORC-rally – VAS (Lieven Brulez en Colin Debue) 
Rally van Wervik – VAS (Lieven Brulez en Marjorie Neve)
TBR Rallysprint – VAS (Lieven Brulez en Niko Waltniel)
Rally van Staden – VAS (Lieven Brulez en Stefanie Fierens)
Omloop Van Vlaanderen- Rally Criterium (Lieven Brulez en Marjorie Neve)
Rallysprint van Oudenaarde – VAS (Frederik Brulez en Niko Waltniel)
Rally van Koekelare – VAS (Frederik Brulez en Niko Waltniel)
Short Rally van Kasterlee – VAS (Lieven en Frederik Brulez)
Rally van Zuid Limburg – VAS (Lieven en Frederik Brulez)
6 Uren van Kortrijk – VAS (Lieven en Frederik Brulez)