Het autosportjaar 2019 heeft een razende start genomen met twee 24-uursraces, woestijnrally’s, ijsraces en een schitterende Monte-Carlo. Maar ook de Asian Le Mans Series, eenzitters in Nieuw-Zeeland of historische rally’s stonden al op het programma. Februari lijkt iets kalmer, maar ook de komende 28 dagen zal de autosportliefhebber toch zijn hart kunnen ophalen, te beginnen met de Legend Boucles en op het einde van de maand de start van ons Belgian Rally Championship in Landen. Autosportwereld.be zal er uiteraard weer bij zijn en voorziet, meer nog dan de voorbije seizoenen werk ‘ter plaatse’.

Dat laatste vinden we belangrijk, want we beschikken over een groep prima journalisten en al even stevige fotografen, dat kon u al merken tijdens de wedstrijd van de Formula E in Marokko of de recente Rally van Monte-Carlo. De mensen achter de lens lieten u de wedstrijden mee beleven al ware u er zelf bij en daarom doen we het, om onze passie met u te delen. We willen dat ook blijven doen, want uiteraard is dat de missie van Autosportwereld.be, de Vlaamse autosportsite bij uitstek!

Daarom vraag ik u, als lezer, ook om ons te steunen, om dat bedrag dat u in het verleden aan een papieren magazine uitgaf, voor ons te voorzien. Eenmaal, tweemaal of meer, ieder naar zijn vermogen.

In naam van alle medewerkers van Autosportwereld.be

Bedankt

Joost Custers, Uitgever

IK STEUN AUTOSPORTWERELD