Januari is traditioneel de periode van de vieringen binnen de Provinciale Autosport Kringen. West-Vlaanderen opende gisteren in Diksmuide het bal. De vaststelling? West-Vlaanderen blijft de grootste autosportprovincie.

Met 57% van alle regionale vergunningshouders en het leeuwendeel van de organisaties blijft PAK West-Vlaanderen de grootste provincie binnen de VAS“, wist voorzitter Pascal Vanhullebusch te vertellen op de viering in Diksmuide. Hij nam de gelegenheid ook te baat om de mensen achter de schermen te bedanken.
Het jaareinde is de ideale gelegenheid om een dankwoord te richten aan alle organisatoren, sport- en technische commissarissen, tijdwaarnemers, baanposten, technische posten en alle vrijwilligers die bijdragen aan het welslagen van de vele organisaties. Zonder hen kan er geen sprake zijn van autosport. We moeten elkaar dan ook met wederzijds respect blijven behandelen zodat de organisaties kunnen verdergaan op hetzelfde niveau.

PAK West-Vlaanderen zal zich blijven inzetten om op alle proeven voldoende opgeleide vrijwilligers te kunnen voorzien“, aldus Vanhullebusch.

Foto’s: W.Bouchez

Op de foto’s de laureaten van de recreatieve autosport en van de competitieve autosport

  • (foto boven): Bert Werniers (Classic), Steven en Jos De Man (rittensport Toerisme), Julie Cole en Sam De Wolf (rittensport Recreatie), Nick Vanoverschelde (rittensport Sport) en Johan Van Hecke (Classic)
  • (foto onder): Koen Verhaeghe (rally Divisie 4 oldtimer), Frank Werner (rally Divisie 3), Greet Passchyn en Stefaan T’Joens (rally Divisie 1-2), Peggy Brock en Dick Lambrecht (rally Divisie 5 Yougtimer) en Annelieke en Bart Degroote (slalom)