Het seizoen 2018-19 van het ABB FIA Formula E kampioenschap is dit weekend aan de tweede manche toe en dat op het Circuit van Moulay El Hassan in Marrakesh, voor het derde opeenvolgende seizoen al. De Marokkaanse omloop ligt het team van Mahindra goed en dat is voortreffelijk nieuws, want Jérôme D’Ambrosio, kan er zo met een goed gemoed zijn derde plaats in het kampioenschap verdedigen.

We toonden een goede vorm in Saoedi-Arabië”, vertelt Jérôme D’Ambrosio bij het afreizen naar de stad waar zoveel om te doen was in onze nationale politiek. “Ik denk dat een tweede opeenvolgende podium mogelijk is. We willen race na race onze prestaties verbeteren en dat we sterker zullen zijn in Marrakesh dan we waren in Riyadh, daar ben ik zeker van. Het is een uitdagend stratencircuit, dat me de voorbije twee jaar niet zoveel geluk bracht, maar we gaan dat dit weekend veranderen. Ik denk dat we sterk voor de dag zullen komen.”