• Formula European Masters: De opvolger van het FIA Formula 3 European Championship, zou al kunnen bogen op 16 wagens. Van Amersfoort Racing, Motopark, Mücke Motorsport, Double R Racing, Fortec Motorsports en Jo Zeller Racing zouden wagens leveren. Petru Florescu en Cameron Das zijn de eerste namen die circuleren. De serie vangt aan begin mei en treedt op als randprogramma in de DTM weekends
  • Formule 4: Prema Racing tekende de 18-jarige Oliver Rasmussen. Het Deense talent zal voor hen optreden in het Italiaanse F4 kampioenschap en in de Duitse ADAC F4.
  • Karting: Ook kart fabrikant Birel springt op de kar van de feminisering van de maatschappij. Zij zetten volgend seizoen een volledig vrouwelijk team in. Zes finalisten tussen 13 en 16 jaar mochten het uitvechten. Uiteindelijk werden de Braziliaanse Julia Yaoub (voor de Junior) en de Spaanse Maya Weug (voor categorie OK) gekozen om de Richard Mille kleuren te verdedigen.

(foto: birelART)