Le Mans – Porsche zet opnieuw vier exemplaren van de 911 RSR in tijdens de komende editie van de 24 Uur van Le Mans. Nick Tandy, Earl Bamber en Patrick Pilet en Sven Muller, Mathieu Jaminet en Dennis Olsen rijden in de wagens die overkomen uit het IMSA-kampioenschap in de VS. Uit het WEC zien we de Porsche van Kevin Estre, Michael Christensen en Laurens Vanthoor en die van Gianmaria Bruni, Richard Lietz en Fred Makowiecki.

WEC Sebring – Aston Martin doet in Sebring tijdens de manche voor het World Endurance Championship een beroep op Jonny Adam en Darren Turner als derde rijders. Adam vervoegt de equipe van onder meer Maxime Martin. Daniel Serra en Miguel Molina versterken de troepen van Ferrari.

ADAC GT Masters – Maxime Martin neemt volgend seizoen deel aan de ADAC GT Masters, het Duitse GT3-kampioenschap. Samen met Daniel Keilwitz doet hij het op een van de twee gloednieuwe Aston Martin Vantage van PROSport Performance.