Komend weekend begint in Val Thorens de 30ste jaargang van de Trophée Andros. Het racen op ijs en sneeuw lijkt wel naaste familie van rallycross en dit jaar zien we in de Elite Pro thermisch en elektrisch aangedreven wagens naast elkaar strijden in het kampioenschap dat wordt betwist over zes weekends.

Ons land wordt weer vertegenwoordigd door Comtoyou dat twee Audi’s A1 inzet. In Elite Pro worden die bestuurd door Nathanaël Berthon en ex-F1-rijder Olivier Panis. In Elite zullen we Louis Gervoson en Lionel Daziano aan het werk zien. Onder meer Franck Lagorce en Nicolas Prost gaan de strijd aan met een volledig electrisch aangedreven wagen.

De weekends op een rijtje:
8/9 december: Val Thorens
21/22 december: Andorra
11/12 januari: Isola 2000
19/20 januari:  Serre Chevalier
25/26 januari: Lans en Vercors
2 februari: Superbesse

(foto Trophée Andros 2018)