Nog zo’n Limburger die we vaak in ons land zien racen, is Roger Grouwels. En tijdens zijn terugblik op 2019 had hij een première in petto voor autosportwereld.be! Team RaceArt komt naar het Belcar Endurance Championship.

Foto: © Team RaceArt

Wat was jouw moment van 2018?

“Mijn mooie momenten waren de erg bevochten podia in de Porsche GT3 Cup Challenge. Ondanks driemaal brute pech hebben we in 2018 toch behoorlijk wat progressie gemaakt, dus doe ik in 2019 een gooi naar een nieuwe titel in de klasse voor de gentlemen drivers. Maar ook de mooie afsluiter van dit jaar, de zege, samen met Bas Barenbrug in de 500 km van Zandvoort blijft me zeker bij!”

Wat zijn de plannen voor 2019?

“Naast onze plannen in de Porsche cup, komen we ook naar het Belcar Endurance Championship met twee Porsche 911 om mee te strijden voor de titel in de Porsche Endurance Trophy.”