Nu de herfst zijn intreden heeft gemaakt in onze contreien, denken we met weemoed terug aan de beste momenten van het seizoen 2018 dat stilaan ten einde loopt.

De Belgian Audi Club en Team WRT nodigen u uit om de Total 24 Hours of Spa opnieuw te beleven vanuit het standpunt van het Belgische team, dankzij deze schitterende film van B-Side Production, het bedrijf van Christophe Hanquet.

De titel “Sometimes you learn” is afgeleid van de zin “Sometimes you win, sometimes you learn” (soms win je, soms leer je bij) en vertegenwoordigt goed wat WRT dit jaar meemaakte bij de dubbele race rond de klok in de Ardennen.

Een blik achter de schermen, de briefing van het team bijwonen voor de race, meeluisteren met de gesprekken over de radio tussen het team en de rijders, exclusieve interviews, de emoties meemaken die bij zo’n race komen kijken, … Dat is wat deze 45 minuten durende film u te bieden heeft. De beelden zijn beschikbaar in het Frans en het Engels. Zet u comfortabel neer en… geniet !

Franstalige versie: https://youtu.be/ZhJ0WXYy-EI
Engelstalige versie: https://youtu.be/GxjbUI5NIkU