Dit weekend was er niet enkel actie in Zolder, maar ook op de Nürburgring. Glenn Van Parijs startte in twee races van de Deutsche Porsche Carrera Cup, maar moest twee keer opgeven met pech. Thomas Preining won en leidt nu in het kampioenschap.

Na een heel bijzondere kwalificatie bij schemering vertrok ik vanaf de vijfde plaats in race 1 en vanaf de vierde in race 2”, aldus Glenn Van Parijs. “In race 1 op zaterdag had ik een redelijke start, maar in bocht 5 (dunlopcurve) werd ik naast de baan gedwongen met een platte band als gevolg. In race 2 had ik een redelijke start, maar na een paar rondes ging de auto voor mij de grindbak in en kreeg ik een steen in de radiator. Twee keer pech en DNF dus, helaas.

Toch blijft Van Parijs positief: “Tijdens de kwalificatie behaalde ik mijn beste resultaat tot nu toe, veelbelovend voor volgend weekend in Zandvoort!