• Paul-Loup Chatin heeft IDEC Sport een tweede pole position van het seizoen bezorgd in de European Le Mans Series. In de Oreca #28 ging hij tijdens de kwalificaties op de Red Bull Ring in Spielberg sneller dan de Oreca #29 van Duqueine en de #24 van Racing Engineering. De Ultimate Norma #17 start op pole in LMP3, nadat Mikkel Jensen zijn snelste tijden geschrapt zag worden. In GTE bezorgde Miguel Molina JMW Motorsport met een Ferrari 488 de pole.
  • De DKR Norma #3 van puntenleiders Léonard Hoogenboom en Jens Petersen heeft in Spielberg de vierde race van het seizoen in de Michelin Le Mans Cup gewonnen. Eric de Doncker en Dino Lunardo werden met de Motorsport 98 Ligier zevende, terwijl de Ferrari #8 van Kessel Racing (Sergio Pianezzola/Giacomo Piccini) zegevierde in de GT3-categorie.

Foto © JEP