Mooie revanche voor de Belgen in Dijon, want op de Franse nationale feestdag zette Ugo De Wilde de pole neer in de kwalificatiesessie van de FFSA F4. De Wilde behaalde zo zijn tweede pole van het seizoen, na Nogaro en is de eerste rijder met twee poleposities.

De andere Belgen waren iets minder aan het feest, met een zesde plaats voor Ulysses De Pauw en nipt een top-10 voor de beide broers Muth.

Ik ben erg tevreden met mijn polepositie”, lachte Ugo De Wilde na de sessie in een snikheet Dijon. “Ik heb echt de goede ronde gevonden voor mijn snelste tijd en heb daarna geprobeerd om mijn banden wat te sparen want we rijden alles op hetzelfde setje banden. Daardoor start ik als derde voor de race morgen.

In de ranking van de tweede snelste tijden (voor race 3) was het Adam Eteki die vooraan eindigde, Eteki, die absoluut de tweede tijd neerzette achter De Wilde.