De Supercar Challenge powered by Hankook is dit weekend aan het werk op Circuit Zandvoort, net als de WTCR, de Porsche Cup Benelux, de ETCR en de première Ford Fiesta Sprint Cup. Aan de start van de tweede meeting van Supercar Challenge staan meer dan 50 deelnemers, met als zwaartepunt de strijd om de algemene zege tussen JR Motorsport met drie BMW tegen meer dan 15 Porsche GT3. Hierbij vinden we onder meer Ward Sluys, de broers Kris en Koen Wauters en nog enkele andere landgenoten.

In de Supersport 1 divisie zijn er ook veel kanshebbers, zoals Jan Marc Schultz met zijn Porsche 996 GT3, Cor Euser met een BMW M3, Ted van Vliet met een M3 en Ollie Taylor in een BMW E90. Hij gaat de strijd aan met onder meer de Leon Cupra TCR wagens van Ferry Motorsport die op Spa-Francorchamps oppermachtig waren.

Vergeleken met de eerste race zien we in de Supersport 2 divisie een mooi gevulde deelnemerslijst.  De heren van Brightfiber Glasvezel Promotie Team krijgen op Zandvoort concurrentie van onder andere de Belgen Nicolas Delencre in de Peugeot 308 Cup, Nigel Bailly en Giovanni Scamardi in een Seat Leon Supercopa MK2.

Net als op Spa Francorchamps zullen we in de Sport divisie een mooi gevecht gaan zien. De auto’s én rijders zijn aan elkaar gewaagd, waar elk klein foutje genadeloos afgestraft kan worden.