Op vrijdag 14 & zaterdag 15 september opent Belgian Westhoek Classic, dé klassieker der regelmatigheidsrally’s in Vlaanderen, opnieuw de tweede seizoenshelft en dit is wat u moet weten:

Dinsdag 15 mei, 20 uur

Dat is het moment dat een reminder in je agenda moet opspringen want dan openen namelijk de inschrijvingen voor de Belgian Westhoek Classic 2018. Sinds de editie van 2011 was de startlijst immers steeds volledig ingevuld in een tijdspanne van minder dan 24 uur…

90 teams toegelaten tot de start

Zoals vanouds worden ook dit jaar opnieuw 90 teams toegelaten tot de start. Echter, zoals vorig jaar met succes geïntroduceerd, zullen 120 aanvragen tot deelname de organisatie kunnen bereiken. Op die manier zorgen we er voor dat op vrijdag 14 september er effectief 90 wagens over het startpodium op de Grote Markt van Ronse kunnen rijden.

Hotelpackage beschikbaar, inclusief bewaakt nachtpark

Een extra vroege start van de tweede wedstrijddag in vergelijking met afgelopen edities maakt een overnachting in het HQ-hotel des te comfortabeler. Onderstaand zijn de HQ-hotel gegevens te vinden inclusief het voordeeltarief dat het organisatiecomité voorziet. Als deelnemer dien je zelf de reservatie te maken via het hotel, maar vergeet je kortingscode niet! Daarenboven heeft het hotel extra beveiliging voorzien op de parking waar het nachtpark ondergebracht zal zijn. Een grote poort met badgetoegang beveiligt extra het nachtpark. Toegang voor de deelnemers zal uiteraard gratis zijn.

Headquarter Hotel:  Van der Valk Nazareth/Gent (Autosnelweg E-17, 9810 Nazareth)
Tarief deelnemers BWC: 85,50 € / single kamer | 101,00 € / double kamer (incl ontbijt & city taks)
Kortingscode: GFC3068
Reservaties: receptie@hotelnazareth.be of 0032 9 382 28 28
Geldig tem 30 juni 2018

Extra aandacht voor servicecrews

Tijdens deze editie zullen er heuse ‘vaste serviceparken’ georganiseerd worden. Serviceparken waar servicecrews voldoende tijd krijgen om meerdere teams te assisteren. Daarenboven zijn de tarieven voor de registratie van een servicecrew herzien. Zo kan u reeds voor 25 € een service crew package aankopen. Het pakket bevat een service crew roadbook met gedetailleerde timing & rallyplaat. Wenst u uw service crew een maaltijdenpakket aan te bieden, dan is deze nog steeds afzonderlijk verkrijgbaar.

Motor Union 2000 challenge

Om het feest compleet te maken zal er samen met Motor Union 2000 -het team dat instaat voor de verwelkoming in het centrum van Ronse en vroeger de 12 uren van Ronse & Slalom van Ronse organiseerde- een heuse Motor Union 2000 challenge georganiseerd worden. Deze competitie in de competitie laat leden, ex-leden en sympathisanten van Motor Union 2000 onderling strijden om de beste prestatie. Ben je lid, ex-lid of sympathisant, mail dan een kopie van je inschrijvingsdossier naar info@belgianwesthoekclassic.be om je deelname aan de challenge te laten valideren.

Foto’s: Belgian Westhoek Classic.