De Fransman Grégoire Demoustier zal dit seizoen voor Sébastien Loeb Racing het WK Rallycross betwisten met een Peugeot 208.

Ook afgelopen seizoen was Demoustier reeds met een Peugeot 208 actief in het WK Rallycross, toen voor DA Racing (Dubourg) en slechts in 7 van de 12 wedstrijden. Nu neemt hij dus deel aan het volledige seizoen. Voorheen reed Demouster al eens voor Sébastien Loeb Racing, maar dan in WTCC.

Demoustier: “Ik ben verheugd terug te keren naar Sébastien Loeb Racing met een nieuw programma, omgeven door mensen die ik ken en die al langer waardeer. 2018 wordt vooral een jaar van ontwikkelen, zowel technisch als voor mij persoonlijk. Ook al heb ik reeds enkele wedstrijden gereden vorig jaar, ik heb mezelf geen doelen vooropgesteld. Maar hopelijk halen we hier en daar de halve finale.”

Loeb zelf kondigde vorig jaar in oktober reeds aan verder te doen in het WK rallycross samen met Peugeot Sport.

(foto: Demouster afgelopen jaar aan het werk in Mettet (J. Dingenen)