Het Hyundai Motorsport Driver development Program, kortweg HMDP, zal deze week tijdens de Autosport International show in Birmingham de New Generation i20 R5 voorstellen alsook piloot Jari Huttunen en co Antti Linnaketo, de twee Finnen die dit jaar aan een aantal manches van het competitieve WRCS2 zullen deelnemen waaronder de twee eerste rally’s van de kalender, Zweden en Mexico.

De WRC2 klasse van dit jaar wordt naar verwachting een van de meest fel bestreden en nauw bevochten kampioenschappen vermits diverse grote constructeurs en gekende piloten aan de start zullen verschijnen. WRC2 zal dan ook een perfecte test worden voor Huttunen en HMDP.

De nieuwe generatie i20 R5, uitgevoerd door Sarrazin Motorsport in opdracht van Hyundai Motorsport, zal telkens een opvallende livery krijgen waarbij het HMDP logo overal op de wagen prominent aanwezig zal zijn.