In amper enkele jaren tijd is de Zoute Grand Prix® uitgegroeid tot één van de belangrijkste auto-evenementen in België. Van 5 tot 8 oktober zie je in de badplaats een verzameling van de meest zeldzame, de meest elegante en de duurste klassieke of moderne auto’s die in ons land te vinden zijn. Gedurende vier dagen maken deze fraaie bolides hun opwachting tijdens de verschillende evenementen die worden georganiseerd. De Zoute Grand Prix® is het belangrijkste luik van de organisatie. Hieraan mogen enkel klassieke wagens deelnemen voor de ballade of de regularity rally. Verder is er ook de Zoute Sale®, een publieke autoveiling die door het vermaarde huis Bonhams wordt georganiseerd, er is ook de Zoute GT Tour® voor moderne sportievelingen en tot slot wordt het Zoute Concours d’Elégance®

(Skoda Press/foto:zoutegrandprix)

Onze fotograaf Jens Mommens kiekte alvast enkele blinkende exclusieve wagens