We kennen allemaal Marc Goossens, Bert Longin of Steve Vanbellingen, maar wie zijn al die andere, vaak jonge rijders, die mee de charme van de 24 Uur van Zolder uitmaken? Wij spraken met enkele van hen, Steven Dewulf vertelt wat meer over zijn ambities in deze reeks die nog tot de start van de 24 Uur doorgaat!

Foto © Evers Media

Naam Steven Dewulf
Leeftijd 41
Team #88 BMW Team van der Horst (BMW E90)
Ambitie in Zolder “We hebben een veelbelovende nieuwe auto waar we het potentieel van willen tonen: de ‘opgewaardeerde’ BMW Clubsport. Er is geen betere wedstrijd dan de 24 Uur van Zolder om dat te doen, want het is een bikkelharde race zowel voor de rijders als voor de wagen. We hopen op een podiumplaats in onze klasse.”
Hoe in autosport beland “Ik ben begonnen op de Race Promotion Night 2015 in Zolder. Daar eindigde ik op de derde plaats.”